Lako i brzo

Sve iz jedne posude: ispecite kobasice s krumpirom, paprikama i lukom

 Rudisill/Getty Images
Uz ovo jelo jedino vam još treba dobar domaći kruh!

Vrijeme pripreme: 10 minuta
Vrijeme pečenja: 40 minuta
Broj osoba: 4


PEČENE KOBASICE S LUKOM, KRUMPIROM I PAPRIKOM
Trebat će vam:
4 kobasice
600 g krumpira
1 crvena paprika
1 žuta paprika
1 veliki crveni luk
3 češnja češnjaka
3 žlice maslinova ulja
1 žličica suhog origana
1 žličica suhog timijana
1⁄2 žličice dimljene paprike
sol i papar prema ukusu

Priprema:
Pećnicu zagrijte na 200 °C. Krumpir ogulite i narežite na manje komade. Papriku i luk narežite na trakice, a češnjak sitno nasjeckajte. U velikoj zdjeli pomiješajte povrće s maslinovim uljem, origanom, timijanom, dimljenom paprikom, solju i paprom. Rasporedite povrće u lim za pečenje i na vrh stavite kobasice. Pecite 40 minuta, povremeno promiješajte, dok krumpir ne omekša, a kobasice ne poprime zlatnosmeđu boju. Poslužite toplo, uz salatu ili kruh prema želji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
11. travanj 2025 08:29