Svinjski odrezak s umakom od kivija

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 20 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 4 svinjska odreska
  • 2 kivija
  • 3 jušne žlice vrhnja za kuhanje
  • 2 čajne žličice Worcestershire umaka
  • 1/2 ½ žličice mješavine začina (prstohvat mljevenog anisa, kima, cimeta, komorača i klinčića)

Priprema

1. korak

Na malo maslinova ulja prepeći svinjske odreske s obje strane nekoliko minuta.

2. korak

Za umak ogulite kivi i izmiješajte u električnoj sjeckalici da dobijete pire. Dodajte vrhnje, Worchestershire umak, začine te promiješajte. Poslužite uz meso.

Umjesto svinjskih odrezaka možete koristiti i bilo koje hladno pečenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
31. ožujak 2025 16:43