Svinjski odrezak s umakom od kivija

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 20 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 4 svinjska odreska
  • 2 kivija
  • 3 jušne žlice vrhnja za kuhanje
  • 2 čajne žličice Worcestershire umaka
  • 1/2 ½ žličice mješavine začina (prstohvat mljevenog anisa, kima, cimeta, komorača i klinčića)

Priprema

1. korak

Na malo maslinova ulja prepeći svinjske odreske s obje strane nekoliko minuta.

2. korak

Za umak ogulite kivi i izmiješajte u električnoj sjeckalici da dobijete pire. Dodajte vrhnje, Worchestershire umak, začine te promiješajte. Poslužite uz meso.

Umjesto svinjskih odrezaka možete koristiti i bilo koje hladno pečenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. studeni 2024 22:40