Tagliatelle sa špinatom i šampinjonima

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 30 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 500 g tagliatella
  • 250 g šampinjona
  • 250 g svježeg špinata
  • maslinovo ulje
  • 50 g maslaca
  • sol, papar
  • ribani parmezan

Priprema

1. korak

Šampinjone prepolovite. Posolite ih i kratko pržite na maslinovu ulju. Špinat dobro operite i odstranite peteljke jer su vam potrebni samo listovi. U posudi zagrijte maslac, pa stavite listove špinata i lagano miješajte dok ne povenu. U slanoj vodi skuhajte tagliatelle. Procijedite ih, isperite hladnom vodom.

2. korak

Pomiještajte tijesto, šampinjone i špinat. Posolite, popaprite, a prije posluživanja pospite parmezanom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2024 17:56