Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 500 g tagliatella
- 250 g šampinjona
- 250 g svježeg špinata
- maslinovo ulje
- 50 g maslaca
- sol, papar
- ribani parmezan
Priprema
1. korak
Šampinjone prepolovite. Posolite ih i kratko pržite na maslinovu ulju. Špinat dobro operite i odstranite peteljke jer su vam potrebni samo listovi. U posudi zagrijte maslac, pa stavite listove špinata i lagano miješajte dok ne povenu. U slanoj vodi skuhajte tagliatelle. Procijedite ih, isperite hladnom vodom.
2. korak
Pomiještajte tijesto, šampinjone i špinat. Posolite, popaprite, a prije posluživanja pospite parmezanom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....