![31571619](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2023/12/15/k_31571619_640.jpg)
1 kg svinjskog vrata
1 ananas
Za marinadu:
1 aji panca suha papričica
žličica sjemenki koromača
žličica sjemenki korijandera
žličica cimeta
maslinovo ulje
2 luka izrezana na deblje polumjesece
sol
Za pico de gallo:
nekoliko svježih rajčica
1 veći ljubičasti luk
limeta
pola vezice svježeg korijandera
sol
1 ljuta papričica
![Zagreb, 311019.
Ulica Filipa Grabovca 1.
Restoran El Toro.
Tacos,tortilja i umaci. Kuhar Mario Mihelj.
Foto: Zeljko Grgic / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2019/11/4/13/el_toro40-311019 (1).jpeg)
Komad svinjskog vrata izrežite na tanke odreske. Meso začinite svim sastojcima za marinadu i ostavite ga tako u hladnjaku preko noći. Ananas ogulite i prepolovite vodoravno na dva jednaka dijela. Na malu, kuhinjsku šipku prvo nabodite jednu polovicu ananasa, a zatim slažite meso jedan po jedan odrezak, naizmjenično s većim komadima luka koji su također bili u marinadi. Završite s preostalom polovicom ananasa. Pecite u pećnici oko dva sata na 180 ºC. Za salsu očistite i nasjeckajte luk na kockice i prelijte sokom limete. Dodajte narezane rajčice, sitno nasjeckane listove korijandera, narezanu papričicu i sol. Dobro izmiješajte.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....