
Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 45 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 8 tortilja
- 500 g mljevenog mesa
- 2 crvena luka
- 400 g pelata ili 4 rajčice
- 1 limenka kukuruza
- 1 limenka crvenog graha
- 1 crvena paprika
- 1 zelena paprika
- sol i papar
- maslinovo ulja

Priprema
1. korak
Sitno isjeckajte crveni luk te kratko pirjajte na ulju.Dodajte mljeveno meso i kad ono posmeđi dodajte isjeckane pelate, pospite crvenom paprikom, dodajte dvije čaše vode.
2. korak
Kad je skoro gotovo začinite, crvenu i zelenu papriku isjeckanu na trakicu, ostavite nekoliko minuta da prokuha, te nakon toga dodajte limenku kukuruza i crvenog graha i ugasite vatru.
3. korak
Svaku tortilju napunite sa nadjevom, pospite malo naribanim sirom, preklopite i zabodite čačkalicom pa poredajte u kalup za pečenje.
4. korak
Naribajte sir i zapecite samo par minuta na 180 ° C.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....