UMACI ZA ROŠTILJ

Tzatziki umak

 Getty Images/iStockphoto
Najbolji umak za meso s roštilja!

Trebat će vam:

1 krastavac
40 g češnjaka
150 g grčkog jogurta
5 g kopra
40 g maslinova ulja
3 g soli
0,5 g bijelog papra

Two bowls of Ra?ta, indian sauce

Krastavac naribajte. Dodajte mu protisnuti češnjak, grčki jogurt, kopar, maslinovo ulje, sol i bijeli papar. Sve dobro pomiješajte i ohladite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
02. travanj 2025 11:16