RECEPTI DOBRE HRANE

U NADJEVU JE TAJNA ZA FINO PUNJENO POVRĆE: Tikvice punjene rajčicom, mozzarellom i bosiljkom

 Marko Miščević / HANZA MEDIA
Dovoljno je da prođete tržnicom i sam pogled na to predivno, mirisno, šareno povrće dat će vam ideju za slasna i maštovita jela

4 manje tikvice
3 rajčice
200 g mozzarella sira
šaka svježeg bosiljka sol
prstohvat čilija
maslinovo ulje

Zagreb , 300719.
Editorijal Jela od povrca za magazin Dobra hrana.
Foto: Marko Miscevic / CROPIX
Marko Miščević / HANZA MEDIA

Tikvice operite te prerežite napola. Žlicom ili nekim drugim pomagalom izdubite meso. Tikvice posolite i malo začinite mljevenim čilijem i maslinovim uljem. Naizmjence slažite krišku rajčice, mozzarelle i bosiljka. Pecite 30 minuta na 180 ⁰C. S obzirom na to da će se bosiljak ispeći i uvenuti, prilikom serviranja možete dodatno posipati svježe nasjeckanim bosiljkom. Jelo poslužite toplo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
14. travanj 2025 07:22