
Priprema: 30 minuta • Kuhanje: 20 minuta • Porcija: 2-4
Sastojci:
- 600 g svinjskih kotleta
- 2 žlice senfa
- 5-6 grančica timijana
- 1 grančica ružmarina
- 1 žličica dimljene crvene paprike
- 3-4 režnja češnjaka
- ulje
- sol i papar
Priprema:
Senf, dvije žlice ulja i dimljenu papriku pomiješajte. Dodajte sol, papar i time natrljajte meso. Pustite da stoji u hladnjaku barem dva sata, a zatim na tavi zagrijte ulje, dodajte meso i ispecite ga na naglo.
Na sredini pečenja dodajte timijan i ružmarin u ulje, ubacite i režnjeve češnjaka te pustite da se peče tako da pusti aromu.
Meso izvadite iz tave i podlijte masnoćom.
Poslužite uz prilog po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....