Umak od inćuna, maslina i češnjaka

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 20 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 120 ml maslinova ulja
  • 50 ml maslaca
  • 10 filea slanih inćuna
  • prstohvat soli
  • 1 mrkva
  • 1 manji komadić glavice celera
  • 2 šačice odkoštenih zelenih maslina

Priprema

1. korak

Na vruću tavu stavite maslinovo ulje i dodajte maslac. Popržite sve sastojke osim inćuna.

2. korak

Kad su sastojci omekšali dodajte im filee inćuna i usitnite i izmješajte dok ne dobijete homogenu smjesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
25. ožujak 2025 16:09