![30093179](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2023/08/20/k_30093179_640.jpg)
Priprema: 10 minuta • Pečenje: 15 minuta • Porcija: 2
Trebat će vam:
450 g velikih kozica
50 ml maslinovog ulja
4 g svježeg korijandra
15 g svježeg peršina
4 režnja češnjaka
1 žlica soka od limuna
pola žličice soli
četvrt žličice crnog papra
prstohvat kajenskog papra
Priprema:
Dodajte maslinovo ulje, limunov sok, začinsko bilje, češnjak i začine u malu zdjelu za miješanje i promiješajte. Stavite kozice u zdjelu i prelijte s 3/4 marinade. Lagano miješajte dok se kozice dobro ne prekriju. Pokrijte zdjelu i marinirajte kozice 30 minuta do sat vremena. Navucite kozice na ražnjiće i po njima rasporedite češnjak i začine. Zagrijte roštilj ili grill tavu na srednje jakoj vatri. Kad se roštilj zagrije, stavite ražnjiće na roštilj i pecite 2-3 minute sa svake strane ili dok ne postanu neprozirni. Prije posluživanja izvadite kozice na tanjur i prelijte preostalom marinadom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....