![30489329](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2023/10/19/k_30489329_640.jpg)
Priprema: 10 minuta • Kuhanje: 25 minuta • Porcija: 6
Trebat će vam:
900 g prokulica
6 trakica slanine
2 žlice maslinova ulja
½ žličice soli
½ žličice papra
2 žlice gustog balzamičnog octa
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 230 °C.
Prokulice očistite, narežite na pola i ubacite u zdjelu. Dodajte maslinovo ulje, usitnjenu slaninu, sol i papar.
Lim za pečenje obložite papirom za pečenje pa rasporedite po njemu prokulice.
Pecite, miješajući na pola pečenja, dok prokulice ne omekšaju i lagano ne porumene, 20-25 minuta.
Rasporedite po tanjurima i dovršite gustim balzamičnim octom
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....