SLASNO I S NOGU

Za brzi ručak napravite jednostavan, kremasti tuna sendvič s kiselim krastavcima i koprom

 Lauripatterson/Getty Images
Izbjegnite kuhanje i za ručak napravite jednostavan sendvič priprema kojeg vam neće oduzeti više od 15-ak minuta

Trebat će vam:

2 velike konzerve tune u vodi

60 g majoneze

170 g narezanih kiselih krastavaca

1 stabljika celera

1 žličica suhog kopra

1 žličica svježeg ili suhog peršina

3 žlice soka od limuna

2 žlice maslinovog ulja

sol

papar

peciva

2 rajčice

malo zelene salate

Priprema:

Ocijedite tunjevinu, stavite je u zdjelu srednje veličine i vilicom je izradite dok ne dobijete komadiće. Dodajte majonezu, kisele krastavce, celer, zeleni luk, kopar, peršin, limunov sok i ulje. Začinite po ukusu solju i paprom i dobro sjedinite. Kušajte i po potrebi prilagodite sve začine svojim željama. Podijelite salatu od tunjevine na donje polovice peciva, dodajte malo rajčice narezane na kriške i zelene salate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
26. travanj 2025 15:24