RIBA PETKOM

Za ove hrskave popečke od bijele ribe trebat će vam svega nekoliko sastojaka

 Lauripatterson
Ovakve popečke možete ubaciti u sendviče ili poslužiti uz omiljeni prilog po želji

Trebat će vam:

4 fileta bijele ribe
200 g krušnih mrvica
1 vezica mladog luka (5 komada)
1 režanj češnjaka
1 jaje
1 žlica limunovog soka
1 žličica svježeg sjeckanog peršina
Sol, papar

Priprema:

Filete ribe najprije posložite na papir za pečenje, začinite ih soli i paprom i pecite oko 15 minuta na 180 stupnjeva. Kada su gotovi, pomoću vilice ih rastavite na komadiće, dodajte im sitno sjeckani luk, sitno sjeckani češnjak, peršin, limunov sok, krušne i jaje. Postepeno dodajte i krušne mrvice dok ne dobijete smjesu od koje možete oblikovati kuglice. Kuglice pecite na tavi na maslinovom ulju dok ne poprime boju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
26. ožujak 2025 10:54