NEDJELJNI RUČAK

Za pripremu mekanih i sočnih rebarca iz pećnice trebat će vam tek nekoliko sastojaka

 Deposit Photos/
Nakon sat vremena, mesu možete dodati i povrće po želji, primjerice mrkvu i krumpir

Trebat će vam:

2 kg rebrica (svinjskih ili telećih)

sol

papar

crvena paprika

peršin i drugo začinsko bilje

ulje

10-ak režnjeva češnjaka

Priprema:

Rebrica narežite na manje komade pa ih natrljajte soli i paprom, crvenom paprikom i uljem. Prebacite ih u posudu za pečenje i pospite peršinom, a ispod svakog komada stavite po jedan režanj češnjaka i timijan ili ružmarin. Po želji dodajte još ulja. Meso pokrijte aluminijskom folijom i pecite oko 2 sata na 160-170 stupnjeva. Nakon sat vremena mesu možete dodati i povrće po želji, primjerice krumpir i mrkvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
18. travanj 2025 09:00