Zašto se od buče mora raditi juha?

Mi smo napravili puding!

Najozbiljnije. Pravi pravcati puding. Zašto biste morali jesti samo tri okusa i one iz vrećice? Dobro znate kako više i ne skrivamo koliko smo zaljubljeni u buču, a našu ljubav dijeli i naša blogerica Julija, autorica Torta, pinjur, pjat

I ništa. Stvar je skroz jednostavna. Jelo nam se nešto kremasto i naravno slatko nakon posla, a opet sezonsko. Julija je proniknula naše želje i pripremila ovaj divni puding koji će vjerujemo i kod vas nestati u trenu. Nije teško.Malo buče, čokolade, meda, chia sjemenki, pomiješajte…malo milerama i eto. Puding gotov.

Za malo detaljnije upute s kojima ćete doista i uspjeti napraviti ovaj slatkiš stižu ako kliknete ovdje !

Javite nam iskustva, vaše izmjene i dojmove, a do tada dobar tek!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2024 10:59