
Trebat će vam:
350 g graham brašna 2 žličice praška za pecivo 1-2 žličica svježe naribanog đumbira (po želji) malo cimeta prstohvat soli 220 ml suncokretova ulja 200 g meda 180 g tekućeg jogurta |
Za kremu:
1 grčki jogurt med cimet po želji |

Priprema:
Zagrijte pećnicu na 180 °C te pripremite papirnate čašice u koje ćete stavljati smjesu za cupcakese. U jednu posudu izmiješajte brašno, prašak za pecivo, đumbir, cimet i prstohvat soli. U drugoj izmiješajte ulje, med i jogurt. Potom dodajte suhe sastojke i promiješajte dok se sastojci ne prožmu. Dobivenu smjesu ulijte do pola kalupa jer će narasti. Pecite od 15 do 20 minuta, a u međuvremenu napravite kremu. Izmiješajte grčki jogurt s medom i malo cimeta. Kad su poprimili zlaćanu boju, pustite da se malo ohlade, a zatim ih nadjenite kremom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....