PROBAJ OVO

Zlevanka će biti još sočnija pripremite li je na zagorski, s jabukama i orasima

 Ivana Nobilo/Cropix/Cropix
Recept za ovaj sočan klasik s nama su podijelili u poznatoj gostionici Varaždinbreg

Trebat će vam:

2 jaja
2 dl mlijeka
1 dl domaćeg vrhnja + 1 dl za prošarati
prstohvat soli
2 žlice ulja
3 žlice mljevenih oraha
2 naribane jabuke
10 dag domaćeg kukuruznog brašna
50 g kristal šećera

Priprema:

Sve sastojke izmiješati i staviti u podmazani pleh. Odozgo “prošarati” vrhnjem. Peći u pećnici 25 minuta na 180 °C.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
02. travanj 2025 19:52