ZA LJUBITELJE SOČNOG

UMACI ZA VAŠE GRICKALICE: Umak od ajvara i kiselog vrhnja

Ideja za umak koji će svako jelo učiniti sočnim!
 Getty Images/iStockphoto

Ako volite isprobavati nešto malo drugačije, omiljenoj zimnici, ajvaru, dodajte žlicu kiselog vrhnja te limuna i dobit ćete potpuno novi umak kojemu baš nitko neće moći odoljeti!

Trebat će vam:

5 žlica ajvara
180 g kiselog vrhnja
prstohvat kurkume
sok jednog limuna

Spicy dip sauce made with tomato and cheese.
Getty Images/iStockphoto

Priprema:

Ajvar jednostavno pomiješajte s kiselim vrhnjem, kurkumom i sokom limuna. Poslužite ohlađeno. Ništa lakše!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
17. travanj 2025 11:12