U subotu 27. travnja od 11 sati poznati hrvatski chef David Skoko će na zagrebačkoj tržnici Dolac kuhati jela iz svog uspješnog serijala "Motor, loza, kuhača". U devet epizoda ove kulinarsko-putopisne avanture David Skoko je obišao cijelu Hrvatsku, od Slavonije i Baranje, Zagorja i Plešivice do Zadra, Krka, Pelješca te, naravno, Istre. Serijal je inače sniman za Hrvatsku radioteleviziju, ali se odnedavno prikazuje i na 24Kitchen.
Podsjetimo, David Skoko je prvi u našoj zemlji imao vlastitu emisiju na FOX-ovom kulinarskom kanalu 24 Kitchen pod nazivom "David Skoko: Stari gušti, nova kužina", a sudjelovao je u snimanjima putopisnih epizoda proslavljenih stranih autora chefova i voditelja kao što su Adam Richman (serijal "Trip of a lifetime"), Anthony Bourdain (serijal "No reservations"). Henry Cole (serijal "World‘s greatest motorcycle rides"), Donal Skehan (serijal "Croatia‘s hidden food scene") i Gordon Ramsey (serijal "Uncharted").
O njegovoj kulturno-putopisnoj emisiji već smo vam pisali, a upravo će omiljena jela iz te emisije za vas pripremati na Dolcu. Skoko se veći dio svoje karijere bavi osvještavanjem i poticanjem veće konzumacije domaće ribe, a u posljednje vrijeme to čini i pomoću aplikacije u čijoj je izradi i sam sudjelovao.
Subotnje jutro rezervirajte za odlazak na najveći zagrebački plac i uživajte u gastro avanturi koju će vam prirediti David Skoko pripremajući fantastična jela iz emisije "Motor, loza, kuhača", koja se na poznatom kanalu emitira od 21. ožujka.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....