DHTV: Testirali smo slane inćune

Dolaze topliji dani i bliži se i sezona obroka na otvorenom. Za takve je slučajeve uvijek dobro imati pokojeg asa u rukavu – iz staklenke.

Jedna od tih namirnica za nas su svakako i slani inćuni. Volimo ih u sendviču, kao dodatak salsi, pa čak i same uz malo kruha.

Ako ste i vi inćunoljupci kao i mi, zanimat će vas koja nam je vrsta najbolje sjela. Kako je bilo na testiranju pogledajte u videu koji slijedi, a rezultate testiranja pronaći ćete u sutrašnjem broju Nedjeljnog Jutarnjeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
07. travanj 2025 03:03