ZA JOŠ BOLJE TANJURE

Confit od češnjaka sjajan je dodatak umacima, tjesteninama i aromatičnim namazima

 Photosimysia
Tek nekoliko sastojaka bit će vam dovoljno za pripremu češnjaka na ovaj način

Trebat će vam:

6 glavica češnjaka

6 grančica majčine dušice

3 lista lovora

3 mala sušena čilija

3 šalice ekstra djevičanskog maslinovog ulja, odnosno koliko je potrebno da češnjak prekrije

Priprema:

Očistite režnjeve češnjaka, sve sastojke pomiješajte, prelijte uljem i kuhajte u dubljoj posudi na niskoj temperaturi oko sat vremena. Ohladite i prebacite u staklenku i prelijte uljem. Čuvajte u hladnjaku do 3 mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
01. travanj 2025 08:35