USRED TJEDNA

Kobasice na ražnjiću s umakom od meda i senfa za druženje s ekipom ili brzi ručak

 Deposit Photos/
Prejednostavan, a zabavan ručak koji bi se mogao svidjeti baš svima za stolom

Trebat će vam:

4-5 para kobasica

2 žlice meda

2 žlice senfa

3 žlice majoneze

1 žlica rižinog ocrta ili limunova soka

prstohvat čilija

Priprema:

Kobasicu narežite na kolutiće, nabodite na mokre štapiće, poprskajte s malo ulja i pecite na roštilju ili grill tavi. U posudi pomiješajte senf, med, majonezu, kiselinu prema želji i čili. Kad su ražnjići gotovi, nakon 5-10 minuta, poslužite ih uz brzi umak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
17. travanj 2025 14:46