MEDVJEĐI LUK

Namaz s medvjeđim lukom

 Mario Kučera
Medvjeđi luk nježnih je listova intenzivnog mirisa i bogatog okusa, a diči ga ljekovitost jača od one koja se veže uz češnjak.

Trebat će vam:

250 g svježeg sira
2 žlice punomasnog kiselog vrhnja
4 - 6 rotkvica
pola vezice medvjeđeg luka
sol

Medvjedji luk
27012017
Foto Mario Kucera
Mario Kučera

Medvjeđi luk nasjeckajte na sitno, a isto učinite is rotkvicama. Pomiješajte ih dobro sa sirom i vrhnjem. Začinite solju, možete dodati i malo papra ili neke druge začine koje volite. Jedite namazano na kruh, uz kuhanu šunku, kao namaz u sendvičima, uz kuhane ili pečene kobasice...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
11. travanj 2025 05:48