Pojeli smo najbolji brownie koji je sirov!

Sad je red na vama!

Prava je pomana za receptima bez glutena još ako spadaju u raw food jednostavno su apsolutni favoriti na ljestvici novih jela koje želite isprobati. Naša Tamara, inače autorica bloga Ave dulcis, ispunila je vaše želje i napravila baš takav-savršen desert bez glutena i bez pečenja. Malo datulje, mrva, soli, kakao praha i indijskih oraščića. Možete se igrati i oblicima čemu će se posebno razveseliti vaši klinci!

Cijeli recept pogledajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
28. ožujak 2025 23:59