NA MENIJU

PRILOZI KOJI NADMAŠUJU GLAVNA JELA: Zapečeni koromač

Ako ovog vikenda zatvarate sezonu roštiljanja na otvorenom uz dovoljne količine sočnog mesa svakako pripremite i priloge
4 lukovice komorača
maslinovo ulje
maslac
sol i papar
120 g parmezana


Lukovice komorača prepolovite, a zatim uzdužno narežite na rezance. Nauljite pleh, položite komorač posolite i poparite te dodajte parmezana. Pecite dok ne omekša nekih 40 minuta na 180°C, prvo sa folijom, a zadnjih 5 minuta bez. Kad je sve gotovo stavite malo maslaca povrh jela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
25. ožujak 2025 17:54