JESEN NA TANJURU

RECEPTI S KESTENIMA: Prošli vikend smo se zatvorili u kuhinju, svašta skuhali i ovo su naši favoriti!

 Berislava Picek / Hanza Media
Kuhani ili pečeni - sami po sebi su delikatesa, ali ako si date truda i napravite kesten-pire, tada postaju sastojak za pripremu odličnih torti, muffina, nadjeva za eklere ili mirisnog kuglofa!

Piše i kuha: Slavica Šagolj

Kestenu, kostanju, cestanu, klijestenu, maronu, marunu, goranu ili gorašu potpuno smo se posvetili...Ako danas imate malo vremena bacite oko što sto skuhali, vjerujemo da će vam se svidjeti!

Ekleri

Zagreb, 271017.
Slatka jela od kestena napravila je Slavica Sagolj.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Kuglof

Zagreb, 271017.
Slatka jela od kestena napravila je Slavica Sagolj.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Desert u čaši

Zagreb, 271017.
Slatka jela od kestena napravila je Slavica Sagolj.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Muffini

Zagreb, 271017.
Slatka jela od kestena napravila je Slavica Sagolj.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Torta s beze korama

Zagreb, 271017.
Slatka jela od kestena napravila je Slavica Sagolj.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
02. travanj 2025 22:29