SMRČCI!

Tjestenina sa smrčcima i šparogama

 Mario Kučera / Hanza Media
Isprobani recept!

Na maslinovu ulju zažutiti ljutiku pa dodajte šparoge, najprije donji tvrđi dio koji ste nakidali te podlijte s malo vode ili temeljca, a kada oni omekšaju, dodajte i vrhove šparoga te smrčke. Podlijte još s malo bijelog vina pa dodajte i nasjeckani češnjak te na kraju peršinov list, sol i papar. U umak umiješajte kuhanu tjesteninu i na kraju sve pokapajte maslinovim uljem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
25. ožujak 2025 18:45