
JedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedemJedem


Što s jajima nakon Uskrsa? Ne bacajte, iskoristite ih pametno, a uz ovaj trik potrajat će i do tjedan dana Nutricionist donosi dva jednostavna recepta

Na dodir izaziva žarenje, ali skriva ljekovite moći: Ova biljka ublažava bolove, alergije, snižava tlak i pomaže koži Najčešće se upotrebljavaju listovi i korijen
jedem

Ne dižu šećer, bez glutena su, a gosti će tražiti komad više! Slastičarka Lucija donosi dvije idealne slastice za Uskrs


Zdravi uskrsni cheesecake od jagoda: ne deblja, gotov je za tren i svi ga obožavaju


Jedna od najzdravijih riba: Jača kosti, štiti srce, pomlađuje kožu i smanjuje rizik od tromboze. Jedite je redovito


Dodajte ovu malu, ali moćnu namirnicu u svoj doručak za prirodno snižavanje krvnog tlaka i tjelesne mase


Jedan je od najmoćnijih antioksidansa današnjice: snažno djeluje protiv raka, štiti jetru i podržava štitnjaču

